Tens un projecte en el que et podem ajudar?

contacta’ns

UNA MICA D’HISTÒRIA

CIL CONSULTING neix el 2016 amb el fidel compromís d’aportar valor a les organitzacions. Integrada per professionals provinents de les branques de l’enginyeria, l’arquitectura, el dret i
la prevenció de riscos laborals, compartim un únic objectiu comú: donar suport a la gestió de les empreses per a les quals treballem.

LA NOSTRA MISSIÓ

Amb la finalitat d’oferir serveis innovadors i adaptats a les noves necessitats dels nostres clients, treballem en el reciclatge d’aquests. Escoltem les necessitats i busquem solucions creatives que donin valor afegit als serveis que oferim

El nostre compromís amb l’atenció personalitzada i amb la serietat en l’execució del servei, ens permet adaptar-nos als estàndards de treball dels nostres clients, de manera fàcil i flexible.

AIXÍ SOM

Pròxims, compromesos i creiem en el valor del que fem, per això opinem que el nostre projecte pot ajudar
a les organitzacions a millorar la seva gestió.

Coneix l’equip

CIL CONSULTING está integrada per professionals provinents de les branques de l’enginyeria, l’arquitectura, el dret i la prevenció de riscos laborals, compartim un únic objectiu comú: donar suport a la gestió de les empreses per a les quals treballem.

EDUARD LATORRE MARTINEZ
EDUARD LATORRE MARTINEZ
Soc Enginyer tècnic en indústries agroalimentàries i disposo del màster de prevenció de riscos laborals en les especialitats, seguretat, higiene, ergonomia i psicosociologia, i el màster de Sistemes Integrats de Gestió (SIG). (Així mateix, disposo del títol d’auditor intern de sistemes de gestió de la qualitat, segons norma ISO 9001, ISO 14001 i, segons norma OHSAS.)

Durant 13 anys, he treballat de coordinador de seguretat i salut (un total de 60 obres) i de coordinador d’activitats empresarials en ambients industrials, compatibilitzant aquesta tasca, amb la de Tècnic de prevenció de riscos laborals, responsable de departament de formació i membre del consell tècnic d’un Servei de Prevenció Aliè.

Durant 15 anys he impartit cursos de diferents disciplines, destacant la prevenció de riscos, la seguretat alimentària i medi ambient

Ells ja han confiat en nosaltres